A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

 
 

Mi az a Pick Pack Pont ?

Mi az a Pick Pack Pont ?

A Pick Pack Pont egy testhez-álló csomagszállítási megoldás, mely igénybe vehető a Dísznövény Webáruházban is!

Ám csak bizonyos kategóriák termékei esetében! Ezekről a Főoldalon talál részletes tájékoztatást (adott termékek nem szállíthatóak a Pick Pack Pontra, ugyanis a csomag mérete és súlya behatárolt, így Díszfák szállítására nincsen mód!  Továbbá az élő, zöld növény kényes árú, mivel 1-1 csomag akár több napig is ott lehet a Pick Pack Ponton és, ha nem veszi át vásárlónk, vagy több nappal később veszi át, akkor a növény károsodik, ezért ilyen rendelés esetén a gyorsaság követelmény, mely részünkről is és a PPP részéről is biztosított, így kedves vásárlónkat is hasonlóan gyors átvételre fogjuk kérni)!


 

Pick Pack Pont

PPP logó PPP logó sárga

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan és hírlapüzletek, valamint MOL logo OMV és töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:0020:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00-24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a
www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

Megrendelt termék súlya

Szállítás díja

0 - 3 kg

790 Ft

3 - 10 kg

890 Ft

10 - 15 kg

990 Ft

15 - 20 kg

1090 Ft

(Rendelés beállításánál a KOSÁR tartalmának ellenőrzése során látható a várható szállítási költség, amennyiben az itt látható árak egyike sem szerepel, az esetben a PPP szállítás nem lehetséges)

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a Pénztár - Szállítási mód lapján történik. Ön előbb beállítja a "Pick Pack Pont átvevőhely" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon délelőtt 12 órá-ig megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Tekintse meg a következő ízelítő videót:

Az itt következő termékeink gond nélkül szállíthatók Pick Pack Pont megoldással:
 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír ajánlat
blog comments powered by Disqus
 
 
Creative Commons Licenc
Zöldvilág.infó Kft. Dísznövény Webáruház című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.
Based on a work at http://www.disznovenywebaruhaz.hu.
DÍsznövényt és kulturált szakértelmet nyújtunk
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetők itt: /index.php?route=information/contact