x
A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban. Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
 
 

© Díszkertgondozási tanácsok a 13. héten

© Díszkertgondozási tanácsok a 13. héten Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
0 Ft
Egységár (brutto): 0 Ft/letöltés
Cikkszám: IT-DÍGOTA-13
Gyártó: Zöldvilág.infó Kft.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A kert, ezen belül a díszkert igényli figyelmünket, szebb lesz szeretetünk hatására, gondoskodásunk élteti! Nem túlzó ez a kijelentés, és még tartósan igaz lakásunk dísznövényeire is!

Hasznosítsa tanácsainkat az év 13. hetén!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

© Díszkertgondozási tanácsok a 13. héten

A év 52 hétből áll, a díszkert ez alatt igényt tart figyelmünkre. Az, jelen Magyarország viszonyai között kijelenthető, hogy aki rendelkezik díszkerttel, annak a gondozására nem jut ideje. Ha igen, akkor azt az időt inkább rekreációra szánja. Mégis, a kert olyan képződmény, amit nem hagyhatunk magára civilizált viszonyok közzött! A heti rápillantás kertészünkre általában elég. Ehhez nyújtunk használható infót:

A 13. héten már konkrét díszkerti projektek indíthatók! Most a gyep létrehozásának, vagyis a füvesítésnek rövid összefoglalóját adjuk, munkafolyamat és szükséges anyagok tekintetében. Magáról a fűmag-választásról nem esik szó, arról itt pár mondatot teszünk közzé:
legalapvetőbb kérdés, hogy miképpen fogjuk használni a gyepet, mert ha nem lépünk rá, csak a teraszról szemlélve gyönyörködünk selymességén, gyommentességén, szálegyenességén, akkor ne válaszunk strapabíró gyepet létrehozó fűmagot, mert ebben az esetben lehet inkább igényes, gyönyörű pázsitot alkotó fűmagot választani.
Ezek után fontos kérdés a kezelés, képes lesz e kertészünk naponta a megfelelő vízmennyiség kijuttatására, vagy automatikusan vezérelt, rejtett öntözőrendszerrel végezzük el ezt a feladatot? Netán, nyaralónk kertjét füvesítjük, ahol nem is tartózkodunk csak nyáron, egyébként sincs öntözőrendszer! Bizony oda kell, a szárazságot jól viselő gyep, és az ennek megfelelő fűmag.
Aztán egy kert sohasem egységesen benapozott, pedig a fű alapvetően fényigényes növények társaságából áll. Vannak a kertben árnyékos, félárnyékos területek, tehát a magot ehhez kell méretezni.
És végül a gyártók és a márkák! Innen kezdve hál' Istennek a választék tetemesen kibővül.
Az látszik tehát, hogy a gyepesítés szellemi feladat is! Lásson hozzá és vásárolja meg ezt a letölthető jegyzetet!

A füvesítés témája mellett, ennek a hétnek részeként, a szobanövények rendellenességeiről, nevelési hibáiról beszélünk, ezáltal felfegyverezzük Önöket ismét, hogy megfelelőképpen megtudják ítélni díszkertészük tevékenységét, új ismereteik birtokában, és el fogják tudni dönteni, hogy amit tesz azt helyesen teszi-e?
Ezekkel kapcsolatos tudnivalók, ötletek, ismeretek megtalálhatóak, és az infótermék letölthető!

» Tehet észrevételt, megjegyzést, valamint kérdezhet a témával kapcsolatban ________________________________________________________________________________

Jellemzői :

►DÍSZKERTI INFÓTERMÉK kertgondozás
AJÁNLOTT amatőr kertgondozó és gyakorló díszkerttulajdonos részére
FORMÁTUMA letölthető PDF
OLDALSZÁM 9 oldal
DÓZIS az ár 2 db letöltési lehetőséget biztosít
SZÁLLÍTÁS a termék árának beérkezése után letölthető ► amennyiben csak infóterméket vásárolt, kérjük, hogy a kosár tartalmánál esetlegesen megjelenő szállítási díjat hagyja figyelmen kívül, mert természetesen magának a letöltés folyamatának nincsen díja
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ Zöldvilág.ügyfélszolgálat (termékről, vásárlásról, letöltésről)
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: díszkergondozás, infótermék
Termék összehasonlító
☂ Webáruházunk
✥ 4 Évszak levelei

Oké zöldbéka kép

Évszakos hírlevél
Természethez igazodva minden évszak elején!
és

Hetente egy dísznövény

Érdekli Önt?
Igen-Feliratkozom

A vezetéknév megadható, a utónév és az email szükséges
Adatait nem adjuk tovább, leiratkozás biztosított

⁂ Top termékeink
❈ Kiemelt márkák
✿ Nekik tetszik
❀ Névnapok

2018. július 20.
Ma Éliás, Illés napja van
Holnap Dániel, Daniella napja lesz

 
 
Creative Commons Licenc
Zöldvilág.infó Kft. Dísznövény Webáruház című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.
Based on a work at http://www.disznovenywebaruhaz.hu.
DÍsznövényt és kulturált szakértelmet nyújtunk
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetők itt: /index.php?route=information/contact