Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Menü

Egzotikus, érzékeny dísznövények téli védelme

Tél és védekezés kép

Kellékek, melyekkel egyszerűen védhetők az érzékeny dísznövények

A Dísznövény Webáruház első számú termékcsaládja a dísznövény, melyek a díszkertek jellegét, lényegét alkotják.

Európa nagyobb területére igaz, hogy szigorú az éghajlat. Ennek ellenére, az egzotikumok iránti vágyunk igyekszik ezt legyőzni, és ezeken a helyeken létesülnek téli kertek. A melegkedvelő dísznövények népszerű díszek, így ezen egzotikumok védelmére kidolgozott módszerek, technikák is kialakultak, melyek sokszor egyszerűbb, és lényegesen kisebb költséggel járó módszerek, megoldások, mint a télikert, bár kétségtelen, hogy a télikert jelenti a legjobb megoldást a kényes dísznövények átteleltetésére.

Az itt található termékek a védelemre nyújtanak egyszerű, könnyen kivitelezhető módszert, mely esetben az edényben tartott dísznövényeket csupán a terasz védettebb zugába kell áthúzni, majd kültérben megoldható ezekkel az eszközökkel az érzékeny dísznövények átteleltetése.

Néhány, mediterrán jellegű, de kiültethető dísznövény, a kiültetés után 1-2 évig érzékeny a komolyabb telekre, ezért ezzel a módszerrel, és az itt rendelhető kellékekkel sikeresen lehet átsegíteni ezeket a dísznövényeket is a kezdeti nehézségeiken:

Rendezés:
10.400 Ft
Gyártó: Intermas Group

MAXIFLEECE az Intermas cég Nortene terméke, mely 2 az 1-ben textiltakaró, kiváló megoldás a balkonnövényeink téli védelmére, teleltetésére. Egy nem-szőtt, vékonyabb textilegység védi a dísznövényt, egy másik nem-szőtt, vastagabb textilegység pedig az edényt, egy csomagban 2 db teljes készlet található.

Praktikus, kényelmes megoldás érzékeny dísznövények átteleltetéshez!

7.600 Ft
Gyártó: Intermas Group

MAXIZIP az Intermas cég Nortene terméke, mely egy textiltakaró-zsák, kiváló megoldás a balkonnövényeink téli védelmére, teleltetésére. Egy nem-szőtt textilegység védi a dísznövényt és az edényt, mely cipzáros megoldással zárul az edény és a dísznövény körül.

Praktikus, egyszerű megoldás érzékeny dísznövények átteleltetéshez!

Érzékeny dísznövényeink téli védelemre szorulnak, ez egyszerűen is megoldható

Keresés