Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Rendben
Menü

Dísznövény fotóink | Letölthetőek / Művésziek / Szabadon felhasználhatóak

Téltől tavaszig a mérsékeltövi természet mozaik-kép

Általunk művészinek ítélt dísznövény-, díszkert- és természetfotók

Ilyen-formán természetesen megítélésünk szubjektív, viszont értékét növeli, hogy zömében saját készítésű fotók, melyeket sehol máshol nem tesszük közzé, és itt is limitált példányszámban fognak megjelenni.
Elképzelésünk szerint, egyedi kérésre utolsó utáni 8 darab példány felkerül, minden egyes ilyen mű SZEMÉLYRE szóló lesz, csak egy-egy megadott e-mail címmel lesz letölthető, 8 szerencsés látogatónk részére, aztán soha többé!

(Ez a kategória 2014.07.31-én jött létre, mely naptól folyamatosan kerül fel egy-egy általunk értékesnek ítélt dísznövény-fotó, érdemes lesz figyelemmel követni, és várni az 'igazit')

Mindegyik ingyenesen lesz letölthető és mindegyik tetszés szerint szabadon felhasználható!

A fotók letölthetőségének feltétele a regisztráció, ami után rendelkezésére fog állni itt, a Dísznövény Webáruházban egy fiók, ahol később ellenőrizheti az ügymenetet.

Amikor megkapja a Letölthető állapotról az e-mailt webáruházunktól, legyen szíves lépjen be fiókjába, ahol a Rendeléseim blokk Letöltések szavára kattintva lehetővé válik a termék letöltése.

Rendezés:
0 Ft
0 Ft
0 Ft

Művésziek, letölthetők, szabadon használhatók, főként dísznövény témájúak

Keresés