A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

 
 

ICL (EVERRIS) technológia | SilK és Pro-Lite

ICL (EVERRIS) technológia | SilK és Pro-Lite

A SilK technológia az ICL (Everris) cég műtrágyáinak szilícium- és kálium tartalmának lassú kijuttatási módja, a Pro-Lite technológia pedig a talaj magnézium-, kalcium- és kálium megkötő-képességét támogatja.

Ez a két fejlett eljárás a cég műtrágyáinak intelligenciáját jelentik. Erről a két technológiai megoldásról következik érdekes és a felhasználás szempontjából is fontossággal bíró leírás!


 

SilK iconICL (EVERRIS) technológia | "SilK és Pro-Lite" bemutatása


"SilK" technológia a lassú hatású technológia, amely során a kálium és a szilícium a kijuttatás után a műtrágyaszemcséből Szemcse kép körülbelül 8 hét alatt táródik fel.

A kálium a gyep fontos tápanyaga, amely segít a növényi vízháztartás szabályozásában, támogatja a fehérje-szintézist, a növekedéshez szükséges keményítő elraktározását és egyes enzimek aktiválását. Az Everris "SilK" technológiája kálium-depót képez a gyökérzónában, ahonnan a fű könnyen fel tudja venni azt.

A szilíciumnak a sejtfalak szilárdításában van szerepe, aminek eredményeképpen a fű ellenáll a betegségekkel szemben. Az erős szövetszerkezettől a fű is zöldebb, és gyorsabban visszazöldül. A "SilK" technológia megakadályozza, hogy a tápanyagok a talaj mélyebb rétegeibe mosódjanak.

Ez a technológia a káliumot tartalmazó Everris műtrágyák sajátossága, mely sajátosságnak is köszönhető ezeknek a termékeknek a kertgondozás területén kivívott elsősége. Megmutatkozik a cég tökéletességre törekvése, mely a vevők elégedettségében nyilvánul meg leginkább.

A gyártóról tájékozódhat, ha a cég nevére kattint ICL (EVERRIS)


Pro-Lite iconEVERRIS technológia ► "Pro-Lite"


Térrács kép"Pro-Lite" technológia a talaj kationcserélő képességét (CEC) támogatja. A CEC a talaj tápanyag-megkötő képességét jelenti a pozitív töltésű tápelem-ionok (kationok) esetében, mint a kálium, a kalcium és a magnézium. A tápanyag-megkötő képesség segít abban, hogy a kationok ne mosódjanak ki a talajból, és így ne szennyezzék a talajvizet.

A "Pro-Lite" jelentős mértékben növeli a talaj porózusságát, aminek hatására javul a talaj víz- és levegőháztartása. A "Pro-Lite" technológia 3 dimenziós szerkezetének köszönhetően a műtrágya hatástartalma legalább 6 hónap.

A gyártóról tájékozódhat, ha a cég nevére kattint EVERRIS


» Tehet észrevételt, megjegyzést, valamint kérdezhet a témával kapcsolatban ________________________________________________________________________________

Tartalomhoz tartozó címkék: gyártás kertgondozás
Termék összehasonlító
☂ Webáruházunk
❂ Ma kedvezőbb
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Megvásárolható
17.500 Ft 15.900 Ft
✥ 4 Évszak levelei

Oké zöldbéka kép

Évszakos hírlevél
Természethez igazodva minden évszak elején,
és

hetente egy dísznövény.

Érdekli Önt?
Igen, feliratkozom!

Vezetéknév megadható,
utónév és email szükséges!

Adatait nem adjuk tovább, leiratkozás biztosított!

⁂ Top termékeink
990 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
1.900 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
❈ Kiemelt márkák
✿ Nekik tetszik
❀ Névnapok

2018. november 14.
Ma Aliz napja van
Holnap Albert, Lipót napja lesz

 
 
Creative Commons Licenc
Zöldvilág.infó Kft. Dísznövény Webáruház című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.
Based on a work at http://www.disznovenywebaruhaz.hu.
DÍsznövényt és kulturált szakértelmet nyújtunk
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetők itt: /index.php?route=information/contact