ICL (EVERRIS) technológia | SilK és Pro-Lite

ICL (EVERRIS) technológia | SilK és Pro-Lite

A SilK technológia az ICL (Everris) cég műtrágyáinak szilícium- és kálium tartalmának lassú kijuttatási módja, a Pro-Lite technológia pedig a talaj magnézium-, kalcium- és kálium megkötő-képességét támogatja.

Ez a két fejlett eljárás a cég műtrágyáinak intelligenciáját jelentik. Erről a két technológiai megoldásról következik érdekes és a felhasználás szempontjából is fontossággal bíró leírás!


 

SilK iconICL (EVERRIS) technológia | "SilK és Pro-Lite" bemutatása


"SilK" technológia a lassú hatású technológia, amely során a kálium és a szilícium a kijuttatás után a műtrágyaszemcséből Szemcse kép körülbelül 8 hét alatt táródik fel.

A kálium a gyep fontos tápanyaga, amely segít a növényi vízháztartás szabályozásában, támogatja a fehérje-szintézist, a növekedéshez szükséges keményítő elraktározását és egyes enzimek aktiválását. Az Everris "SilK" technológiája kálium-depót képez a gyökérzónában, ahonnan a fű könnyen fel tudja venni azt.

A szilíciumnak a sejtfalak szilárdításában van szerepe, aminek eredményeképpen a fű ellenáll a betegségekkel szemben. Az erős szövetszerkezettől a fű is zöldebb, és gyorsabban visszazöldül. A "SilK" technológia megakadályozza, hogy a tápanyagok a talaj mélyebb rétegeibe mosódjanak.

Ez a technológia a káliumot tartalmazó Everris műtrágyák sajátossága, mely sajátosságnak is köszönhető ezeknek a termékeknek a kertgondozás területén kivívott elsősége. Megmutatkozik a cég tökéletességre törekvése, mely a vevők elégedettségében nyilvánul meg leginkább.

A gyártóról tájékozódhat, ha a cég nevére kattint ICL (EVERRIS)


Pro-Lite iconEVERRIS technológia ► "Pro-Lite"


Térrács kép"Pro-Lite" technológia a talaj kationcserélő képességét (CEC) támogatja. A CEC a talaj tápanyag-megkötő képességét jelenti a pozitív töltésű tápelem-ionok (kationok) esetében, mint a kálium, a kalcium és a magnézium. A tápanyag-megkötő képesség segít abban, hogy a kationok ne mosódjanak ki a talajból, és így ne szennyezzék a talajvizet.

A "Pro-Lite" jelentős mértékben növeli a talaj porózusságát, aminek hatására javul a talaj víz- és levegőháztartása. A "Pro-Lite" technológia 3 dimenziós szerkezetének köszönhetően a műtrágya hatástartalma legalább 6 hónap.

A gyártóról tájékozódhat, ha a cég nevére kattint EVERRIS


» Tehet észrevételt, megjegyzést, valamint kérdezhet a témával kapcsolatban ________________________________________________________________________________

Tartalomhoz tartozó címkék: gyártás kertgondozás
Termék összehasonlító
Kategóriák
Webáruházunk
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
4 Évszak levelei

Oké zöldbéka kép

Évszakos hírlevél
Természethez igazodva minden évszak elején!
és

Hetente egy dísznövény

Érdekli Önt?
Igen-Feliratkozom

A vezetéknév megadható, a személynév és az email szükséges
Adatait nem adjuk tovább, leiratkozás biztosított

Top termékeink
889 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 Csillag az 5-ből!
1.778 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 Csillag az 5-ből!
1.905 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 Csillag az 5-ből!
Nekik tetszik
Névnapok

2017. június 26.
Ma János, Pál napja van
Holnap László napja lesz

 
 
Creative Commons Licenc
Zöldvilág.infó Kft. Dísznövény Webáruház című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.
Based on a work at http://www.disznovenywebaruhaz.hu.
DÍsznövényt és kulturált szakértelmet nyújtunk
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetők itt: /index.php?route=information/contact