A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Menü

Évelők - csodálatos kerti díszek


Évelő - kövirózsa, pünkösdirózsa, bőrlevél mozaik-kép


Az évelők díszkertjeink kedvelt dísznövényei

 

A dísz- és pihenőkertekben ültetett összes növénycsoport közül valószínűleg az évelők kínálják a színek, a formák az illatok és a struktúrák leggazdagabb tárházát. Továbbá díszkerti felhasználásuk tekintetében sokrétű lehetőség rejlik bennük.

A kert majd' minden zugába ültethetők, valamint szinte minden hangulat és stílus kifejezésére találunk körükben akár kisebb, akár nagyobb termetű dísznövényeket. Ennél fogva felhasználásuk is széles körű, kezdve a különálló dísznövényágyaktól, a vegyes dísznövény csoportokon át, a sziklakertekig, és ott a helyük a kerti tavaink környékén és a vízben is!

 

A nagyszámú választékra tekintettel biztosítjuk az évelők egyéni megrendelésének lehetőségét, mely esetben gyakorlatilag a Magyarországon kapható teljes választékot be tudjuk szerezni!

Évelő-rendelés gomb
Az árat kiszállítás előtt minden esetben közöljük a Megrendelőnkkel!

(Általánosságban elmondható, hogy ezek 0,3 literes konténeres dísznövények, áruk átlag 450 Ft/db, mely budapesti megrendelés, és 24ezer Ft vásárlási összeghatár fölött tartalmazza a kiszállítás, 48ezer Ft vásárlási összeghatár fölött pedig tartalmazza a kiszállítás és az elültetés díját is!

Magyarország teljes területén van lehetőség ingyenes szállítás és ingyenes ültetés lehetőségének igénybevételére, ezek feltételeiről itt tájékozódhat: ingyenes szállítási és dísznövény ültetési lehetőségek)

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
3.400 Ft
Megvásárolható

A pampafű kevés gondozást igénylő, nyár végén virágzó, impozáns megjelenésű, nagy termetű, örökzöld díszfű.

Megjelenése alkalmassá teszi a kert kiemelt, hangsúlyos helyére ültetni, figyelembe véve, hogy egyes példányai a két méteres magasságot is meghaladhatják!

FONTOS: Az ezüstös pampafű ideális ültetési, ezáltal rendelési ideje is, tavasztól - október végéig terjed. Ettől eltérő időszakban ültetett pampafű eredésére nincsen garancia. Nyáridőben történő ültetés esetén, legyen fokozott figyelemmel az öntözésére!

Ezüstös pampafű fajtája gomb

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
2.200 Ft
Megvásárolható

A kínai virágosnád kevés gondoskodást igénylő, nyár végén virágzó, egész télen megmaradó virágzatú, impozáns megjelenésű díszfű.

Megjelenése alkalmassá teszi a díszkert kiemelt, hangsúlyos helyére ültetni!

FONTOS: A kínai virágosnád ideális ültetési, ezáltal rendelési ideje is, kora-tavasztól - november közepéig terjed. Ettől eltérő időszakban ültetett virágosnád eredésére nincsen garancia. Nyáridőben történő ültetés esetén, legyen fokozott figyelemmel az öntözésére!

Kínai virágosnád fajtái gomb

2.400 Ft
Megvásárolható

Nagy termetű, terjedőtövű díszfű, levele szélén sárga csíkkal. Nedves talajt kedveli, ugyanakkor sokat tűrő díszfű.

Megjelenése és termete alkalmassá teszi a kert kiemelt, hangsúlyos helyére ültetni.

FONTOS: A tarkalevelű prérizsinegfű ideális ültetési, ezáltal rendelési ideje is, kora-tavasztól - késő őszig terjed. Ettől eltérő időszakban ültetett prérizsinegfű eredésére nincsen garancia. Nyáridőben történő ültetés esetén, legyen fokozott figyelemmel az öntözésére!

Tarkalevelű prérizsinegfű bővebben gomb

ÁTVÉTEL

Országosan szállítunk és ültetünk
Személyes átvétel is lehetséges

Cégünk Budapest közeli, ezért különböző távolsági- és összeghatárok érvényesek az általunk vállalt ingyenes szállításhoz, és ültetéshez.
Ennek részleteiért kattintson ide:
ingyenes szállítási és dísznövény ültetési lehetőségek
(Például BP-en 
24ezerFt vásárlás fölött a kiszállítás, 48ezerFt vásárlás fölött pedig a kiszállítás és az ültetés is INGYENES)
Az általunk ültetett dísznövényekhez a komposztált marhatrágyát és a termőföldet szintén INGYEN, mi biztosítjuk, és a dísznövényekre így,
fél éves eredési garanciát vállalunk!

Zöldvilág.ügyfélszolgálat
(termékről, vásárlásról, szállításról)

Minden évelő megérdemli figyelmünket

Keresés