Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Rendben
Menü

25. Meglepő dísznövény-formázási és ültetési összeállítások - Dísznövény blog

Majercsik László kertépítészmérnök
2013. 10. 10. 01:09:37
25. Meglepő dísznövény-formázási és ültetési összeállítások - Dísznövény blog

Művészkertek gombA kertművészet, mint más művészeti ágak is, produkál csodálni való alkotásokat!

A mi áruházunkban kapható termékek igénybevételével is lehet kísérletezni hasonló szépségek, meglepő összeállítások elkészítésével! Biztatunk mindenkit, sőt visszajelzéseikre is igazán kíváncsiak lennénk, akár itt közzé is tennénk!


Talán senkit nem lep meg a kijelentés, hogy Világunk kitágult.

Olyan értelemben, hogy míg anyáink falujukon kívül nem biztos, hogy más helyeket is láttak, akár egész életükben sem, addig ma már új helyek felfedezése csak egy kattintás kérdése. Más értelemben viszont beszűkült a Világunk, mivel lassan nincsen a Földnek olyan zuga, amit ne ismerhetnénk meg szobánkban ülve az interneten keresztül.

Az itt látható alkotások a kitágult és a beszűkült Világunk figyelemre méltó alkotásai, melyek most egy kattintással elérhetők és ismereteinket, látásmódunkat tágítják, valamint díszkertünkbe is hozhatják, hozzák az ötleteket, melyek akár ösztönzőleg is hathatnak sokunkban megbúvó kreativitás feléledésére!

A díszkertek ötletekkel vonzóvá varázsolhatók, a mi véleményünk szerint sokkal inkább, mint sok pénz elköltésével, bár természetesen alapanyagokra - díszkertről lévén szó - szükségünk lehet.

Íme néhány meglepően kialakított, formázott díszkert:

Tartalomhoz tartozó címkék: ajánlat hír kertgondozás
blog comments powered by Disqus

Keresés