A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

 
 

Virágágyások és cserjék tápanyag-utánpótlása | Everris különleges műtrágyáival

Virágágyások és cserjék tápanyag-utánpótlása | Everris különleges műtrágyáival

Virágágyás képEgy díszkert leglátványosabb, legmegkapóbb elemei a színes virágfoltok, a virágzó cserjék.

A kert ezen egyedeire különös figyelem irányul a kerti teret használók részéről. Mindezek miatt a gondozók munkájának fontos mozzanata e dísznövények szépségének biztosítása! Tehát különleges figyelem kell, hogy övezze ezeket a díszítő elemeket, amihez a megfelelő eszközök és szerek használata elengedhetetlen. Itt bemutatjuk a szezonban használatos tápanyag-adagolás helyes módját.


 

A díszfák adják kertünk vázát, amelyek által a díszkert meghatározott térszerkezettel rendelkezik. Díszmandula virágzásaAmi a cserjék szerepét illeti, sokkal bensőségesebb, mondhatni emberközelibb. Amikor valaki díszkertről beszél általában kiderül, hogy a figyelmét sok esetben valamilyen szép és virágzó cserje ragadta meg.

A következő ilyen látványos elemet a virágpompával díszlő virágágyások díszkerti jelenléte adja, amely mellett nem tudnak az emberek szenvtelenül elmenni, ez pedig nagyon sok, virágzó növényről készült fotókban testesül meg!

Megállapítható, hogy virágágyások és a cserjék a díszkertek leglátványosabb és legtöbb figyelmet kapó elemei, ezért nagyon fontos, hogy jól mutassanak!


Virágágyások és cserjék tápanyag-utánpótlása ► Everris különleges műtrágyáival

Tápanyag-utánpótlás táblázatAz Everris cég által kifejlesztett Landscaper Pro Virágágyás (Flora) műtrágya ennek a feladatnak a teljesítéséhez tökéletes segítséget nyújt! És ezt a segítséget lassú, szabályozott lebomlásával 6 hónapon át biztosítja dísznövényeinknek. Ezáltal a telepített virágágyások és cserjefoltok szépek és erősek lesznek!

A táblázat alapján a kijuttatás ideális időpontja május eleje. A Virágágyás (Flora) műtrágyát ajánlott tőzegmentes komposztba keverni, amit a területre már március elején célszerű elteríteni és a talajjal összedolgozni! Az így előkészített terep kedvező közeget biztosít a dísznövények gyökérzetének és jó vízgazdálkodást eredményez. A májusban kiadagolt műtrágya ezután egész szezonban ellátja, megfelelő mennyiségben tápanyaggal, az ide telepített növényeket. Mint látható elég 1 évben 1-szer elvégezni a műveletet!

A Virágágyás (Fora) műtrágya kiszórható kézzel vagy a Dísznövény Webáruházban is kapható Handy Green II kiszóróval. A kiszóró szerkezettel egyszerűbb az egyenletes kijuttatást elérni, míg a kézzel adagolt műtrágyaszórás igényel egy kis rutint!

A gyártóról tájékozódhat, ha a cég nevére kattint EVERRIS


» Tehet észrevételt, megjegyzést, valamint kérdezhet a témával kapcsolatban ________________________________________________________________________________

Tartalomhoz tartozó címkék: kertgondozás
Termék összehasonlító
☂ Webáruházunk
❂ Ma kedvezőbb
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Megvásárolható
17.500 Ft 15.900 Ft
✥ 4 Évszak levelei

Oké zöldbéka kép

Évszakos hírlevél
Természethez igazodva minden évszak elején,
és

hetente egy dísznövény.

Érdekli Önt?
Igen, feliratkozom!

Vezetéknév megadható,
utónév és email szükséges!

Adatait nem adjuk tovább, leiratkozás biztosított!

⁂ Top termékeink
990 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
1.900 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
❈ Kiemelt márkák
✿ Nekik tetszik
❀ Névnapok

2018. november 14.
Ma Aliz napja van
Holnap Albert, Lipót napja lesz

 
 
Creative Commons Licenc
Zöldvilág.infó Kft. Dísznövény Webáruház című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.
Based on a work at http://www.disznovenywebaruhaz.hu.
DÍsznövényt és kulturált szakértelmet nyújtunk
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetők itt: /index.php?route=information/contact