Virágágyások és cserjék tápanyag-utánpótlása | Everris különleges műtrágyáival

Virágágyások és cserjék tápanyag-utánpótlása | Everris különleges műtrágyáival

Virágágyás képEgy díszkert leglátványosabb, legmegkapóbb elemei a színes virágfoltok, a virágzó cserjék.

A kert ezen egyedeire különös figyelem irányul a kerti teret használók részéről. Mindezek miatt a gondozók munkájának fontos mozzanata e dísznövények szépségének biztosítása! Tehát különleges figyelem kell, hogy övezze ezeket a díszítő elemeket, amihez a megfelelő eszközök és szerek használata elengedhetetlen. Itt bemutatjuk a szezonban használatos tápanyag-adagolás helyes módját.


 

A díszfák adják kertünk vázát, amelyek által a díszkert meghatározott térszerkezettel rendelkezik. Díszmandula virágzásaAmi a cserjék szerepét illeti, sokkal bensőségesebb, mondhatni emberközelibb. Amikor valaki díszkertről beszél általában kiderül, hogy a figyelmét sok esetben valamilyen szép és virágzó cserje ragadta meg.

A következő ilyen látványos elemet a virágpompával díszlő virágágyások díszkerti jelenléte adja, amely mellett nem tudnak az emberek szenvtelenül elmenni, ez pedig nagyon sok, virágzó növényről készült fotókban testesül meg!

Megállapítható, hogy virágágyások és a cserjék a díszkertek leglátványosabb és legtöbb figyelmet kapó elemei, ezért nagyon fontos, hogy jól mutassanak!


Virágágyások és cserjék tápanyag-utánpótlása ► Everris különleges műtrágyáival

Tápanyag-utánpótlás táblázatAz Everris cég által kifejlesztett Landscaper Pro Virágágyás (Flora) műtrágya ennek a feladatnak a teljesítéséhez tökéletes segítséget nyújt! És ezt a segítséget lassú, szabályozott lebomlásával 6 hónapon át biztosítja dísznövényeinknek. Ezáltal a telepített virágágyások és cserjefoltok szépek és erősek lesznek!

A táblázat alapján a kijuttatás ideális időpontja május eleje. A Virágágyás (Flora) műtrágyát ajánlott tőzegmentes komposztba keverni, amit a területre már március elején célszerű elteríteni és a talajjal összedolgozni! Az így előkészített terep kedvező közeget biztosít a dísznövények gyökérzetének és jó vízgazdálkodást eredményez. A májusban kiadagolt műtrágya ezután egész szezonban ellátja, megfelelő mennyiségben tápanyaggal, az ide telepített növényeket. Mint látható elég 1 évben 1-szer elvégezni a műveletet!

A Virágágyás (Fora) műtrágya kiszórható kézzel vagy a Dísznövény Webáruházban is kapható Handy Green II kiszóróval. A kiszóró szerkezettel egyszerűbb az egyenletes kijuttatást elérni, míg a kézzel adagolt műtrágyaszórás igényel egy kis rutint!

A gyártóról tájékozódhat, ha a cég nevére kattint EVERRIS


» Tehet észrevételt, megjegyzést, valamint kérdezhet a témával kapcsolatban ________________________________________________________________________________

Tartalomhoz tartozó címkék: kertgondozás
Termék összehasonlító
Kategóriák
Webáruházunk
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
4 Évszak levelei

Oké zöldbéka kép

Évszakos hírlevél
Természethez igazodva minden évszak elején!
és

Hetente egy dísznövény

Érdekli Önt?
Igen-Feliratkozom

A vezetéknév megadható, a személynév és az email szükséges
Adatait nem adjuk tovább, leiratkozás biztosított

Top termékeink
889 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 Csillag az 5-ből!
1.778 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 Csillag az 5-ből!
1.905 Ft -tól
Átlagos értékelés: 5 Csillag az 5-ből!
Nekik tetszik
Névnapok

2017. június 26.
Ma János, Pál napja van
Holnap László napja lesz

 
 
Creative Commons Licenc
Zöldvilág.infó Kft. Dísznövény Webáruház című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van.
Based on a work at http://www.disznovenywebaruhaz.hu.
DÍsznövényt és kulturált szakértelmet nyújtunk
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetők itt: /index.php?route=information/contact