A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Menü

Gyeptrágyák, a gyepgondozás fontos kellékeiFűszálak, vízcseppekkel mozaik-kép

Díszkertek éke lehet a tökéletes állapotú gyep

Amikor a díszgyep gyomosodik, szárad, sárgul vagy bármilyen szemnek nem tetsző, a gyep esztétikai értékét rontó jelenség merül föl, nos..., ekkor juthat eszébe mindenkinek a gyeptrágya. Szerencsére sok olyan termékkel rendelkezünk, melyekkel célzottan lehet kezelni az aktuálisan felmerülő problémákat!
Továbbá, az előrelátók és tapasztaltak részére rendelkezésre állnak, a gyepet megfelelő kondícióban és egészségi állapotban tartó, hosszú hatású, szabályozott tápanyag-kijuttatású gyepműtrágyák. Ezeket időben kiszórva, füvünket tartósan megfelelő minőségben tarthatjuk.
Valamint egy tény, ami okán minden probléma jelentkezése nélkül is szükséges a gyeptrágya használata, és ez a rendszeres heti, kétheti fűnyírás, aminek során tápanyagot távolítunk el a talajból. A fűszálak többek között a talaj tápanyagaiból épülnek fel, így szükséges ezt pótolni.

Dísznövény Webáruházunk kínálatában a kategória legkiválóbb termékeit találja!

ICL (Everris) gyeptrágyák ICL (Everris) gyeptrágyák
Az ICL (Everris) gyeptrágyái minőségben professzionista szintűek, kertépítők, kertgondozók előszeretettel használják. Ajánlott díszkerti használata minden igényesen kialakított díszkertben!
terrasan gyeptrágyák terrasan gyeptrágyák
A terrasan cég gyeptrágyái kiszerelésüknél fogva kisebb méretű díszkertek gyepfelületének ápolására tökéletesen megfelelők
Rendezés:
23.500 Ft
1.567 Ft/kilogramm
Gyártó: ICL (Everris)

Az ICL gyepstarter gyepműtrágya kiváló választás új gyep telepítéséhez, vagy meglévő gyepfelület felújításához. Sokoldalúan használható műtrágya.

Használja az újonnan telepített díszgyep kíméletes megerősítésére!

27.200 Ft
1.813 Ft/kilogramm
Gyártó: ICL (Everris)

Az ICL gyomirtós gyepműtrágya megszabadít a legtöbb kétszikű gyomfajtól, majd tápanyagot biztosít, hogy a gyom helyén maradt kopasz gyepfoltokat fű uralja.

Használja ezt a terméket, ha díszgyepét széles levelű gyomok fenyegetik!

25.700 Ft 23.000 Ft
1.533 Ft/kilogramm
Gyártó: ICL (Everris)

Az ICL hosszú hatástartamú gyepfenntartó gyepműtrágyát elég évente egy alkalommal (tavasszal) kijuttatni, és a teljes díszkerti szezon alatt elegendő tápanyagot szolgáltat (8-9 hónapos hatástartam).

Csakis kisebb igénybevételű gyepek tápanyag-ellátásához felel meg a használata!

22.800 Ft
1.520 Ft/kilogramm
Gyártó: ICL (Everris)

Az ICL kondicionáló gyepműtrágya, egy speciális gyepműtrágya, mely a szélsőséges időjárási viszonyok káros hatásainak elviselésében segíti a díszgyepet.

Napjaink extrémmé váló környezeti viszonyai között egyre nélkülözhetetlenebb a használata!

25.900 Ft
1.727 Ft/kilogramm
Gyártó: ICL (Everris)

Az ICL közepes hatástartamú gyepfenntartó gyepműtrágyát gyepek intenzívebb használata esetén javasoljuk, 4-5 hónapos hatástartamú gyepműtrágya, és évente, 2, max. 3 alkalommal szükséges kijuttatni.

Ajánlott, díszkertek gyepének normál használata mellett, ezt alkalmazni!

22.800 Ft
1.520 Ft/kilogramm
Gyártó: ICL (Everris)

Az ICL mohásodás csökkentő szabályozott tápanyag-leadású gyepműtrágya segít visszaszorítani a mohásodást, különösen ajánlott használata árnyékos gyepfelületeken.

Használata ajánlott, a gyepet csúfító mohásodás elleni küzdelemben!

21.900 Ft
1.460 Ft/kilogramm
Gyártó: ICL (Everris)

Az ICL őszi-téli gyepfelkészítő gyepműtrágya, egy különleges gyepműtrágya megfelelő mennyiségű és arányú tápanyaggal látja el a díszgyepet a téli felkészüléshez, a gyors tavaszi indulást elősegíti.

Ezek pozitív jellemzői ennek a terméknek, miáltal használata fokozottan javasolt!

24.000 Ft
1.600 Ft/kilogramm
Gyártó: ICL (Everris)

Az ICL rövid hatástartamú gyepfenntartó gyepműtrágyával gyors látványi hatás érhető el, 2-3 hónapig biztosít tápanyagot. A gyep egészséges lesz, és kiegyensúlyozott fejlődést produkál.

Javasolt a használata, ha gyors hatást, javulást szeretne elérni a kezelt gyepfelületen!

Gyeptrágyák használatával kondíciót, egészséget érhet el díszgyepénél

Keresés