A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Menü

Hibabejelentés


Webáruház működése | Vásárolt termék garanciája


Amikor tökéletességre törekszünk, természetesen hibákat véthetünk. Ebből kiindulva ezen az oldalon lehetőséget biztosítunk mindenkinek bejelentésre, aki hibát észlelt a Dísznövény Webáruház oldalain, vagy észrevételt szeretne tenni, esetleg kifogásolható tartalommal találkozott.

Külön köszönettel vesszük látogatónktól, ha hibás működésre hívja fel figyelmünket. Kérjük jelezze, írja meg a hiba mibenlétét és azt, hogy pontosan hol találta a hibát! Mi mindent elkövetünk a javítás érdekében, amiről a figyelmes, készséges bejelentőt tájékoztatjuk!A következő módjait teremtettük meg, hogy megtegye figyelemfelhívását:

E-mail gomb

webiroda@zoldvilag.info.hu

vagy

Hibajegy gomb

Küldjön be hibajegyet


Végül itt teheti meg a Dísznövény Webáruházban vásárolt termékeinek garanciális időn belüli meghibásodására vonatkozó hibajelentését:

Garanciális hiba-bejelentés gombja

Küldjön be garanciális hibajegyetEzeken kívül rendelkezésre áll az ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@zoldvilag.info.hu | +36 70 606 9120

 

Keresés